top of page
Gratis Entree.png
Gouda_viertfeest_vlaggen.png

Niek & Guy

Niek en Guy nemen je mee op een verrassende reis door de wereld van kleinkunst en variété.

DO 14 SEP, VR 15 SEP

19:00 & 21:00

1

Locatie: De Goudse Schouwburg

Circus & Entertainment route


Tickets: € 15,00 (te koop via bovenstaande button)


Vorig jaar stonden de heren in de openingsvoorstelling van de Gouda750 finale als onderdeel van de Ashton Company. Nu staan ze zelf in de spotlights! Stap binnen in de bijzondere wereld van Niek & Guy en laat je betoveren door hun adembenemende voorstelling. Met een unieke mix van magie, theater en muziek zullen ze je verbazen, ontroeren en onbedaarlijk hard laten lachen. Van een poëtische koorddanser tot snoeihard rockende gedachtenlezers en alles daartussenin, Niek en Guy nemen je mee op een verrassende reis door de wereld van kleinkunst en variété.

Niek Takens en Guyllaume Wibowo hebben tijdens het Amsterdam Kleinkunst Festival 2023 de harten van het publiek veroverd. Presentator Ronald Snijders was zo enthousiast dat hij direct na hun openingsoptreden al riep: “We hebben de winnaar!”.  Hun act is een prachtig voorbeeld van hoe kleinkunst en variété kunnen samensmelten tot een visueel spektakel. De mini koorddanser was van een ongekende schoonheid en er was zelfs een een-op-een ode aan het rijke repertoire van Mini & Maxi te zien. 


De jury was unaniem lovend en sprak van een technisch hoogstaande, ontroerende, grappige en virtuoze show. Met de ervaring die Niek en Guy al hebben opgedaan, is het niet verrassend dat zij zich niet beperken tot de Nederlandse theaters, maar ongetwijfeld ook de wereld over zullen gaan.

bottom of page