top of page
Gratis Entree.png
Gouda_viertfeest_vlaggen.png

Kiki Schippers met band

Een brok energie, een gouden strot en een stapel fantastische liedjes. Iedere zaal raakt betoverd!

DO 14 SEP, VR 15 SEP

20:00

1

Locatie: De Goudse Schouwburg

Circus & Entertainment route


Tickets: € 17,50 (te koop via bovenstaande button)


Wat krijg je als je de creatieve breinen van Kiki Schippers  (oud-leerling van het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland) en Friso van Vemde (van de Ashton Company) mengt? Een fantastische opening van De Verwondering. Twee dagen lang speelt Kiki met band haar fantastiche theaterprogramma aangevuld met circusacts. 

Wie Kiki Schippers met haar muzikanten op de Parade zag weet: Kiki Schippers met band betekent vuurwerk! 'De Koningin van de Parade' (Het Parool) met 'de beste, prachtigste, grappigste, veelzijdigste cabaretliedjes van iedereen' (NRC).


De winnares van de Annie M.G. Schmidtprijs is bekend van Spijkers met Koppen en andere scherpe satirische bijdrages in de media. In poëtische zinnen switcht ze moeiteloos van de liefde naar wetenschap en van maatschappijkritiek naar verwondering en haar stemt buigt zich teder naar elk instrument. Ze laat je achter met een lach op je gezicht en een brok in je keel.


Men neme een brok energie, een gouden strot, een stapel fantastische liedjes en een bus vol geweldige muzikanten en iedere zaal raakt betoverd. Een onvergetelijke avond met Kiki Schippers met band én circusacts!

bottom of page