top of page
Gratis Entree.png
Gouda_viertfeest_vlaggen.png

HZT & Club Gewalt - Fünf, sechs, alles Flex

Een heerlijke overvloed van taal, muziek en autotune

VR 15 SEP

20:30 - 21:05

2

Locatie: Agnietenkapel

undefined

Hier is ie weer, onze jaarlijks gezongen komedie! Duik in de valse en ongelijke wereld van rijkdom en schone schijn. Zelfs de autotune heeft moeite om het zuiver te maken. Trek je scheve schaatsen aan en zet je schrap voor een portie list, bedrog en de altijd aanwezige zucht naar money money money.


Maak kennis met de schatrijke vastgoedondernemer Scheiterman en rijke professorsdochter Josephine in hun eeuwige zoektocht naar nieuw personeel om hun losse handjes en hun wisselend humeur te bevredigen. In een rotvaart komen de intriges en leugens voorbij.

Je ziet Josefine en Scheiterman die naarstig op zoek zijn naar een nieuwe personal assistant. Als voormalig paaldanstalent Peppi én de aan lagerwal geraakte bouwmaterialenboer Muffl allebei solliciteren op deze functie, komen er direct allerlei verschrikkelijke geheimen uit het verleden naar boven. Wat blijkt: Scheitermann is vroeger de personal assistent geweest van Muffl en is dus helemaal geen rijk vastgoedondernemertje. Muffl verwart Peppi, die hij kent uit het nachtleven, voor Josephine en door die verwarring ontstaat nog meer verwarring.


Gelukkig volgt er een reeks aan ontmaskeringen. De eerlijkheid wint! Eind goed al goed.

Viel Spaß!

bottom of page