top of page
stadhuis2_edited.jpg
Gouda_viertfeest_vlaggen.png

Informatie

Handige informatie voor je bezoek.

Informatiepunt Stadhuis

In de Burgerhal van het Stadhuis vind je een informatiepunt. Daar kun je terecht met vragen, voor handige flyers met plattegrond en de gratis kaartjes voor De Volle Vuilkar.

โ€‹

Tickets

Bijna alle programmaonderdelen zijn gratis, voor sommige is het nodig om te reserveren of een ticket te kopen. Voor optredens vrijdagavond in de Agnietenkapel koop je je tickets online of telefonisch via de Goudse Schouwburg. Of je koopt je kaarten bij de ingang van de Agnietenkapel.

โ€‹

Parkeren

Naar het centrum van Gouda ga je het beste met de fiets. Kom je toch met de auto, parkeer dan op de parkeerterreinen of in de parkeergarages. Lees alle informatie over parkeren op de website van de gemeente.

โ€‹

Openbaar vervoer

Het centrum van Gouda is op loopafstand van het station. Verlaat het station aan de centrumzijde en loop in 5 minuten naar het begin van de Kleiweg. Sla over de brug linksaf en loop zo richting de Agnietenstraat. Bij de Cheese Experience begint de Circus & Entertainment route.

โ€‹

LET OP: Dit weekend voert de NS werkzaamheden uit op trajecten rondom Gouda. Dit betekent dat tussen Woerden en Den Haag Ypenburg, tussen Nieuwerkerk a/d IJssel en Gouda en tussen Alphen a/d Rijn en Gouda bussen rijden. Hou rekening met minimaal 30 minuten extra reistijd.

โ€‹

Fietsen Alle jaren

Fietsen Alle Jaren is er voor mensen die niet (meer) in staat zijn zelfstandig te fietsen. Dat zijn bijvoorbeeld kwetsbare ouderen, of mensen met een (fysieke of mentale) beperking, zowel thuiswonend als wonend in een instelling. Tijdens Festival de Verwondering kunnen zij door de Goudse vrijwilligers van Fietsen Alle Jaren genieten van al het moois in de stad!

โ€‹

โ€‹

bottom of page